Popis produktu

Podrobný popis výrobku FAZOLE MUNGO 500G

Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování, neboť naklíčením se významně zvyšuje obsah cenných látek. Klíčky mungo se nejčastěji konzumují syrové, například jako součást zeleninových salátů. Tepelně upravené mungo je vhodné do polévek i do směsí se zeleninou a masem.

Jak je připravit?

Fazole propláchněte a namočte na 4 - 8 hodin do vody. Poté vodu vylijte a vařte v nové vodě cca 45 minut do požadovaného změknutí (tato doba závisí na stáří seme). Během vaření sbírejte z povrchu pěnu, zbavíte se tak drobných nečistot. Osolte až po uvaření.

Dále by Vás mohlo zajímat, že výrobek může obsahovat stopy lepku a celeru.

Co obsahuje?

Fazole barevné mungo

Důležité informace

Druh přípravku Doplněk stravy
Doplňující informace
SÚKL název

Zapomněli jste heslo? Zašleme Vám nové na Váš email!